Word vriend!

Heeft u een sociaal hart?
Wilt u iets doen voor de Bunnikse samenleving?
Gelooft u in publiek-private samenwerking?

Dan hebben wij een aanbod voor u:
Vriend worden van Krachtig Krommerijn!

Stichting Krachtig Krommerijn bestaat bijna 3 jaar. Er zijn prachtige projecten gerealiseerd, die enorm hebben bijgedragen aan een sterkere samenleving in de Gemeente Bunnik. Bijvoorbeeld de Beursvloer, NLdoet, de bemiddeling van vrijwilligers en diverse workshops. Mogelijk gemaakt met behulp van subsidie van de Gemeente Bunnik en betrokken partners en vrienden. U kunt ook een vriend worden.

Waarom heeft Krachtig Krommerijn u nodig als vriend?
Financiële steun vanuit de overheid wordt minder vanzelfsprekend. De participatiemaatschappij vraagt om meer eigen inbreng, ook financieel. Krachtig Krommerijn wil ook in de toekomst projecten blijven realiseren die de onderlinge betrokkenheid in de Bunnikse samenleving vergroten.

Hoe wordt u vriend van Krachtig Krommerijn?
Iedereen kan vriend worden. Particulieren, bedrijven en non-profit organisaties. U wordt vriend door het doneren van een geldbedrag. U bepaalt zelf hoeveel u doneert. En er staat ook wat tegenover.

Alle vrienden van Krachtig Krommerijn krijgen een vermelding op de website en delen in het gevoel van trots over de saamhorigheid en kracht in de gemeente Bunnik.

Voor bedrijven die een grote donatie doen hebben we speciale acties: netwerkbijeenkomsten om bedrijven in de regio te leren kennen, interessante sprekers en bijeenkomsten met burgemeester en wethouders. Als vriend kunt u tevens worden gevraagd om als klankbord te fungeren voor de werkgroepen en het bestuur van Krachtig Krommerijn.

Doneert u meer dan € 1.000,-, dan:

  • heeft u recht op alle bovenstaande voordelen én
  • heeft u de mogelijkheid toe te treden tot de Raad van Advies én
  • bent u te gast tijdens het jaarlijkse ‘Vrienden van Krachtig Krommerijn DINER’

Hoe maakt u uw donatie over?
U kunt uw donatie direct overmaken via Ideal. U ontvangt van Krachtig Krommerijn een bevestiging van uw donatie. Uw naam of bedrijfslogo wordt toegevoegd aan de lijst met ‘Vrienden van’ en houdt Krachtig Krommerijn u op de hoogte van bijeenkomsten en activiteiten die plaatsvinden.

Stichting Krachtig Krommerijn heeft de ANBI-status.

Vragen of meer informatie?
Neemt u dan contact op met Femke Dotman, Maatschappelijk Intermediair, op 06-52549905 of mail naar f.dotman@krachtigkrommerijn.nl.