Wat doen wij?

Krachtig Krommerijn helpt inwoners en non-profitorganisaties in Bunnik, Odijk en Werkhoven bij het realiseren van ideeën. Heeft u behoefte aan menskracht, deskundigheid, faciliteiten of materialen? Krachtig Krommerijn brengt vraag en aanbod bij elkaar voor een sterkere samenleving.

Vrijwilliger worden of vrijwilligers nodig? In onze functie van Vrijwilligerscentrale bemiddelen we ook hierin. Check de vacaturebank van Krachtig Krommerijn. Plaats uw vacature of reageer op werk dat bij u past. Krachtig Krommerijn ondersteunt bij het maken van de juiste match.

Voor inwoners van Bunnik met een afstand tot de arbeidsmarkt heeft een aantal Bunnikse bedrijven, de regionale sociale dienst, de gemeente, ROC Midden Nederland en Krachtig Krommerijn het Verbond van Bunnik gesloten. Alle deelnemers spannen zich in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden in de vorm van een stage, een opleidingsplek of een concrete baan. ROC Midden-Nederland voorziet in de benodigde (bij)scholing.

Krachtig Krommerijn verbindt alle mogelijke formele en informele organisaties in de Bunnikse samenleving. 

Wij investeren in structurele netwerken onder meer door het organiseren van themabijeenkomsten en workshops.