Vrijwilligerswerk Bunnik

Vrijwilliger worden of vrijwilligers nodig? Check de vacaturebank van Krachtig Krommerijn! Plaats uw vacature of reageer op werk dat bij u past. Voor kortlopende projecten en voor langerlopende functies. Krachtig Krommerijn ondersteunt bij het vinden van de juiste match

Vrijwilligers zijn nodig!

Vrijwilligers zijn een belangrijke schakel in onze samenleving. Onmisbaar voor heel veel mensen en organisaties. Elke vrijwilliger heeft z’n eigen beweegreden om een steentje bij te dragen. Bijvoorbeeld omdat hij of zij graag iets voor een ander wil betekenen, iets voor de eigen club wil doen of kennis ook buiten werktijd wil delen.

Vacature aanmelden

Heeft u vrijwilligers nodig uit Bunnik, Odijk of Werkhoven? Plaats uw vacature in de vacaturebank. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw vacature of lukt het u niet vrijwilligers te vinden? Neem dan contact op met Femke Dotman, Maatschappelijk Intermediair van Krachtig Krommerijn. Op telefoonnummer 06 – 52549905 of via f.dotman@krachtigkrommerijn.nl.

Aanmelden als vrijwilliger

Zoekt u vrijwilligerswerk in Bunnik, Odijk of Werkhoven? Meld u aan als vrijwilliger of reageer direct op een vacature. Zit er niets voor u bij? Neem dan uw contact op met Femke Dotman, Maatschappelijk Intermediair van Krachtig Krommerijn. Zij helpt u graag verder. Femke is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 52549905 of via f.dotman@krachtigkrommerijn.nl.