Dinsdag 13 november: training ‘GOED omgaan met dementie’

Herkent u de signalen van dementie en weet u hoe u iemand met dementie kunt helpen? Tijdens de gratis training ‘GOED omgaan met dementie’ leert u meer over dementie en hoe u mensen met dementie kunt herkennen.

Dinsdag 9 oktober: thema-avond ‘Herken verdacht gedrag’

Wilt u weten hoe u verdacht gedrag herkent en wat u kunt doen? Of wilt u meer weten over WhatsApp veiligheidsgroepen? Op dinsdag 9 oktober organiseert de politie samen met de gemeente Bunnik de thema-avond ‘Herken verdacht gedrag’. Om 20:00 uur in de bibliotheek Idea, Camminghalaan 27, Bunnik.     

Programma Kom erbij Week

Tijdens de Kom erbij Week worden in de gemeente Bunnik allerlei activiteiten aangeboden voor mensen met een klein sociaal netwerk. Van donderdag 27 september t/m zondag 7 oktober. Bekijk het programma!

Vrijwilligersfair op zaterdag 15 september

Op zaterdag 15 september organiseert Krachtig Krommerijn samen met de gemeente Bunnik de Vrijwilligersfair. Tijdens deze fair maken bezoekers kennis met organisaties die zich hier presenteren. 

Zorgverleners vinden elkaar tijdens tweede zorgsymposium

Op 4 oktober vond voor de tweede keer het zorgsymposium plaats. Krachtig Krommerijn organiseerde dit symposium samen met stichting Organisatie Wijkgerichte Zorg (OWZ). Tijdens het symposium vonden veel bijzondere ontmoetingen plaats. Bekijk de foto’s!

Veel mooie matches op Beursvloer

Dit jaar vond de Beursvloer plaats in het Postillion Hotel in Bunnik. Nadat locoburgemeester Eijbersen de beurs met een klap op de gong had geopend, werd het matchen gestart! Bekijk de foto’s.

Beursvloer op woensdag 6 september!

Voor de derde keer organiseert Krachtig Krommerijn de Beursvloer in de gemeente Bunnik. Laat u verrassen door bedrijven en organisaties in uw eigen gemeente. Doe mee!

Tips voor het maken van de beste match

De vacaturebank voor vrijwilligers in de gemeente Bunnik is vernieuwd. Bedrijven kunnen nu nog eenvoudiger vacatures plaatsen en vrijwilligers kunnen zich inschrijven en op een vacature reageren. Femke Dotman, Maatschappelijk Intermediair, geeft tips hoe u de kans op een goede match vergroot.   Tip 1: Wees duidelijk Maak de omschrijving van uw vacature zo specifiek mogelijk. Geef […]

Nog Krachtiger Krommerijn zet nieuwe koers uit

Na een stillere periode, is Krachtig Krommerijn weer volop in beweging. Met een nieuw bestuur en nieuwe doelen. Krachtig Krommerijn gaat binden, bouwen en bij elkaar brengen. Femke Dotman, maatschappelijk intermediair van Krachtig Krommerijn vertelt: “Vorig jaar was een roerig jaar. In april 2015 hadden we nog maar twee bestuursleden. Ook moesten we op zoek […]

Veel vrijwilligers bij NLdoet 2016!

Het was even spannend, maar ook dit jaar waren er weer veel vrijwilligers tijdens NLdoet 2016! Bij Dier en Wij in Odijk bijvoorbeeld kwam zaterdag alsnog een enthousiaste groep klussers opdagen. Burgemeester Ostendorp opende NLdoet bij de Barrage. Bekijk de foto’s! Fantastisch! Kort voor de start van NLdoet zochten veel organisaties nog naar klussers. Toch […]