Krachtig Krommerijn voor bedrijven

Steeds meer bedrijven ervaren dat maatschappelijk verantwoord ondernemen meer is dan een goed gevoel. Het zorgt ervoor dat mensen positief over uw bedrijf denken en dat kan zich weer vertalen in een gunstiger bedrijfsresultaat. Krachtig Krommerijn helpt u graag bij het invullen van uw MVO-beleid.

Beursvloer Krachtig Krommerijn - MVO Bedrijven

 

 

 

 

 

 

 

Hoe kunt u uw maatschappelijke bijdrage vergroten?

Door delen van kennis, middelen of mankracht
Non-profit organisaties zitten regelmatig te springen om kennis van specialisten. Bijvoorbeeld bij het realiseren van een website of bij het organiseren van een event. Maar ook voor input bij vraagstukken over bijvoorbeeld het werven van fondsen en vrijwilligers. U kunt hieraan een waardevolle bijdrage leveren. Ook kunt u denken aan het beschikbaar stellen van middelen, zoals vergaderruimte of kopieercapaciteit. Of met uw medewerkers deelnemen aan de landelijke vrijwilligersdag NLdoet!

Door ruimte bieden aan vrijwilligers of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Iedereen wil graag meedoen op de arbeidsmarkt. Biedt mensen met een handicap de kans om hun steentje bij te dragen. Als partner in het Verbond van Bunnik kan Krachtig Krommerijn u verder helpen. Heeft u vrijwilligers nodig?

Plaats uw vacature in de vacaturebank voor het maken van een match!

Als MBO-partner
Meld u aan als MBO Partner van Krachtig Krommerijn. U levert u op structurele basis goederen en/of diensten. Zo levert u een bijdrage aan onze exploitatie. En aan het positieve imago van uw organisatie!

Wilt u dat Krachtig Krommerijn met u meedenkt?

Neem dan contact op met Femke Dotman, Maatschappelijk Intermediair bij Krachtig Krommerijn. U kunt Femke bereiken via 06 – 52549905 en via f.dotman@krachtigkrommerijn.