hetwebburo

hetwebburo.nl bestaat sinds 2005 en is voortgekomen uit de voorliefde voor het internet en de ervaringen die in eerdere bedrijven zijn opgedaan. hetwebburo.nl bestaat uit Joop Camminga en Maarten van Vulpen.

hetwebburo.nl richt zich voornamelijk op het MKB en op non-profit organisaties. Deze beide doelgroepen ondervinden vaak problemen bij het bereiken van hun achterban via het internet. hetwebburo.nl wil met een compleet scala aan diensten assisteren om te zorgen voor de best passende oplossing binnen het budget.

Door de ervaring en de kennis kan hetwebburo.nl tegen concurrerende tarieven de gewenste oplossingen realiseren. In veel gevallen wordt gekozen voor open source oplossingen, zodat er optimaal geprofiteerd kan worden van de kennis van de community en bestaande componenten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij zijn van mening dat succes gedeeld moet worden en dat wij onze kennis en ervaring in moeten zetten om de samenleving te verbeteren. Dit is een van de redenen waarom wij de website voor Krachtig Krommerijn hebben realiseert. Daarnaast ondersteunen wij een aantal andere verenigingen en organisaties in de gemeente Bunnik met onze expertise, waaronder de Protestantse Gemeente Bunnik en Loopgroep Bunnik.

Speak Your Mind

*