Tips voor het maken van de beste match

Vrijwilligers bakken pannenkoekenDe vacaturebank voor vrijwilligers in de gemeente Bunnik is vernieuwd. Bedrijven kunnen nu nog eenvoudiger vacatures plaatsen en vrijwilligers kunnen zich inschrijven en op een vacature reageren. Femke Dotman, Maatschappelijk Intermediair, geeft tips hoe u de kans op een goede match vergroot.

 

Tip 1: Wees duidelijk

Maak de omschrijving van uw vacature zo specifiek mogelijk. Geef duidelijk aan voor welke werkzaamheden u een vrijwilliger zoekt en wat u de vrijwilliger heeft te bieden. Wees als vrijwilliger duidelijk in wat je zoekt. Ben je breed inzetbaar of zoek je juist iets dat precies past bij jouw persoonlijke voorkeuren?

Tip 2: Zelf een kandidaat zoeken in de vacaturebank

NLdoet 2016 TV Aurora WerkhovenDe vacaturebank van Krachtig Krommerijn zit vol met kandidaten die popelen om aan de slag te gaan. Wellicht vindt u al iemand voordat u de vacature plaatst! Elke dag melden zich nieuwe vrijwilligers aan. Check de vacaturebank daarom regelmatig.

Tip 3: Vertel rond dat u werk of een vrijwilliger zoekt

De gemeente Bunnik is niet zo groot. En dat kan een voordeel zijn! Vertel rond dat u beschikbaar bent voor vrijwilligerswerk of dat u op zoek bent naar gemotiveerde krachten. Matches komen ook tot stand door mond-tot-mond reclame.

Tip 4: Schakel Krachtig Krommerijn in

Kunt u niet de juiste kandidaat vinden of lukt het u niet passend werk te krijgen? Neem dan contact op met Femke Dotman via f.dotman@krachtigkrommerijn.nl of bel Femke op 06-52549905. Femke beschikt over een groot netwerk en gaat graag voor u aan de slag!

Laat wat van je horen

*