Veel vrijwilligers bij NLdoet 2016!

Het was even spannend, maar ook dit jaar waren er weer veel vrijwilligers tijdens NLdoet 2016! Bij Dier en Wij in Odijk bijvoorbeeld kwam zaterdag alsnog een enthousiaste groep klussers opdagen. Burgemeester Ostendorp opende NLdoet bij de Barrage. Bekijk de foto’s!

Fantastisch!

Kort voor de start van NLdoet zochten veel organisaties nog naar klussers. Toch kwam het allemaal goed. Femke Dotman van Krachtig Krommerijn maakte ook dit jaar, samen met fotograaf Colijn van Noort, een rondje langs de projecten. “Fantastisch om te zien dat zoveel mensen zich weer vrijwillig inzetten. Voor de deelnemende organisaties hopen we natuurlijk dat een aantal vrijwilligers blijft hangen en zich vaker als vrijwilliger beschikbaar stelt.”

Deelnemende organisaties dit jaar waren o.a. de Barrage, Kinderboerderij Dier en Wij, de Beeldboerderij, Scouting Katimavik, diverse sportclubs in Bunnik, Odijk en Werkhoven, De Boekenkast en Landschap Erfgoed Utrecht.

Foto-impressie NLdoet 2016

Fotografie: Fotovannoort

Laat wat van je horen

*