NLdoet op 11 en 12 maart. Doe mee!

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart vindt de nationale vrijwilligersactie NLdoet plaats. Wilt u weleens een dagje als vrijwilliger aan de slag of heeft uw organisatie hulp nodig met klussen? Meld u dan aan voor NLdoet!

NLdoet 2015

 

 

 

 

 

 

 

Leuke klussen in de gemeente
Op de website van NLdoet zijn in de gemeente Bunnik al een aantal mooie klussen aangemeld. U kunt helpen met het maken van steenuilenkasten bij het Landschap Erfgoed Utrecht of bij het nieuwe hardloopevenement Om Odijk dat ook op zaterdag 12 maart plaatsvindt.

Humanitas DMH in Odijk zoekt mensen die samen met cliënten houten tuinmeubels willen maken. Hockeyclub Kromme Rijn zoekt vrijwilligers die handig zijn in het schoonmaken en aankleden van het terras en zin hebben in snoeien en beplanten. Kijk voor het complete overzicht met klussen op www.nldoet.nl.

Meld uw klus snel aan!
Heeft uw organisatie of vereniging mensen nodig voor het aanpakken van een klus? Dan is NLdoet hét moment. In 1 of 2 dagen is de klus geklaard. Meld uw klus aan op www.nldoet.nl.

Organisaties kunnen een financiële bijdrage vragen, bijvoorbeeld voor het aanschaffen van materialen. Het budget is beperkt en het aanvragen van deze bijdrage kan tot 29 januari aanstaande.

Meer informatie?
Neem dan contact op met Femke Dotman, Maatschappelijk Intermediair van Stichting Krachtig Krommerijn: T 06-52549905 of via f.dotman@krachtigkrommerijn.nl.

Laat wat van je horen

*